Bluesclub XXL – Wageningen (nl)

Bluesclub XXL Wageningen

Locatie: De Patio, Vadaring 7, 6702 EA Wageningen

The Blood Brothers (USA) Albert Castiglia and Mike Zito – UITVERKOCHT

Datum optreden:

22 oktober, 2023

Aanvang optreden:

15:15

Locatie evenement:

De Patio Vadaring 7 Wageningen 6702EA Nederland

The Blood Brothers - Zito en Castiglia
Optreden is verlopen

Schema van optreden

  • 22 oktober, 2023 15:15   -   17:00
agenda bestand

UITVERKOCHT

Ticket voorverkoop tot vrijdagavond 23.55 u voor het optreden

The Blood Brothers (USA) = Mike Zito en Albert Castiglia

Mike Zito en Albert Castiglia, winnaars van de Blues Music Award van Gulf Coast Records, verenigen zich als Blood Brothers op een nieuwe cd die begin 2023 uitkomt.

Blood Brothers is geproduceerd door Joe Bonamassa en Josh Smith en opgenomen in Dockside Studio in Maurice, Louisiana.Mike Zito en Albert Castiglia zijn echte “Blood Brothers” in het leven en in de muziek die ze zowel individueel als collectief creëren, waarbij ze hun krachten bundelen in een gezamenlijke inspanning van songwriting en optredens om een ​​totale luisterervaring te creëren die groter is dan de som der delen. Toegevoegd aan dat proces zijn de talenten van producers Joe Bonamassa en Josh Smith, die frisse ideeën naar de opnamesessies brachten en Mike en Albert creatief en muzikaal duwden om hun beste werk tot nu toe te presenteren.

“Mike en Albert hebben een speciale chemie samen als ze inpluggen en spelen die maar weinigen hebben. Ze maken elkaars zinnen muzikaal af”, zei prijswinnend gitarist Joe Bonamassa over de sessies. “Geweldige deuntjes, geweldige mensen, geweldige hang! Wat is er niet leuk aan? Het was een eer om bij dit project betrokken te zijn.” “Mike Zito en Albert Castiglia hebben iets speciaals gedaan”, voegde coproducent Josh Smith eraan toe. “Ze hebben allebei hun muzikale vertrouweling gevonden. De meeste soloartiesten zoeken zelfs nooit – laat staan ​​dat ze vinden – die van hen. Ze hebben een echte ‘band’ bij elkaar gebracht met leden van ieders solo-acts. De som van al deze delen, toegevoegd met een enorme inspanning om zowel het sterkste album van hun respectievelijke carrières te schrijven als uit te voeren, heeft zijn vruchten afgeworpen in een speciaal album. Bloedbroeders inderdaad!

Over Mike Zito en Albert Castiglia:
Zowel Mike Zito als Albert Castiglia vieren hun meest recente albums: Zito’s dubbele liveset, Blues for the Southside (uitgebracht in februari 2021), debuteerde op nummer één in de Billboard Blues Chart; en Castiglia’s nieuwste solo-cd, I Got Love, (uitgebracht in mei 2022) scoorde ook erg hoog. Mike Zito won de Blues Music Award 2022 voor “Blues Rock Album;” en Albert Castiglia won de BMA voor ‘Blues Rock Artist’. Met beide artiesten op het opwindende Gulf Coast Records-label, was het niet meer dan logisch om de krachten te bundelen en de fans te geven waar ze al lang om schreeuwen: “Blood Brothers.”Blood Brothers”

Bron: See tickets.us

https://www.bloodbrothersband.com/
Mike Zito: https://www.mikezito.com/
Albert Castiglia: https://www.albertcastiglia.net/

Clips

Deel dit evenement