Bluesclub XXL – Wageningen (nl)

Bluesclub XXL Wageningen

Locatie: De Patio, Vadaring 7, 6702 EA Wageningen

Julian Sas Band (NL) aangepaste prijs

Datum optreden:

12 januari, 2025

Aanvang optreden:

15:15

Locatie evenement:

De Patio Vadaring 7, 6702 EA Wageningen Nederland

Julian Sas Band

Ticket bestellen

Soort ticket: Aantal tickets Prijs per ticket:
Ticket voorverkoop LEDEN
 17,50
Ticket voorverkoop NIET-LEDEN
 20,00
Aantal: Totaal

Schema van optreden

  • 12 januari, 2025 15:15   -   17:00
agenda bestand

Voorverkoop tot vrijdagavond 10 januari 2025 om 23.30 uur

kaartjes aan de kassa,  leden € 20,-  //  Niet-leden € 22,50 (=incl pasje)


Julian Sas Band

Julian Sas en zijn band hebben eigenlijk geen introductie nodig.

Gevraagd naar invloeden antwoordt Sas; “als ik Jeff Beck hoor spelen begint het te jeuken. Hij speelt met zoveel eenvoud en tegelijkertijd met zoveel fanatisme. Ongelooflijk.
Ik ben ook een echte Jimi Hendrix-fan. Hij is nog niet overtroffen. Stevie Ray Vaughan vind ik fantastisch, maar het verschil tussen hem en Jimi is dat als je hem elke avond zou horen, je zult merken dat er slechts kleine verschillen in zijn spel zijn. Terwijl Jimi de ene avond over zijn snaren kan struikelen en de volgende nacht zo briljant kan zijn dat je serieus zou overwegen om al je spullen te verkopen. Jimi kende geen grenzen. Toen hij Hey Joe deed, was zijn geest al met totaal andere dingen bezig.
Wat hij met Miles Davis wilde doen, vind ik fascinerend. Ik ben een echte Miles Davis-fan. Hij is de Jimi van de jazzwereld.

Toen ik nog maar 16 was, zag ik Buddy Guy. Hij speelde met grote dynamiek. Dynamiek is naar mijn mening een van de belangrijkste instrumenten in de muziek; een rustig nummer met een sterke brug of een luid nummer met een hele rustige brug. En natuurlijk Rory Gallagher, mijn grootste held. Ik had het voorrecht en de eer om drie keer met zijn band te spelen. De Allman Brothers Band is ook fantastisch. Als ze eenmaal beginnen, is er geen houden meer aan. Net als ons.”

Bron: https://www.juliansas.com/the-band/

 

 

Deel dit evenement