Bluesclub XXL – Wageningen (nl)

Bluesclub XXL Wageningen

Locatie: De Patio, Vadaring 7, 6702 EA Wageningen

Erwin Java en Sean Webster (aangepaste prijs)

Datum optreden:

1 december, 2024

Aanvang optreden:

15:15

Locatie evenement:

De Patio Vadaring 7 Wageningen 6702EA Nederland

Ticket bestellen

Soort ticket: Aantal tickets Prijs per ticket:
Voorverkoop LEDEN

Ticket LEDEN

140 Left:
 17,50
Voorverkoop NIET-LEDEN

Ticket NIET-LEDEN

30 Left:
 20,00
Aantal: Totaal You have already added this item to your cart! View your cart to continue shopping or checkout now.

Schema van optreden

  • 1 december, 2024 15:15   -   18:00
agenda bestand

Voorverkoop tot vrijdagavond 29 november 2024 om 23.55uur 

 

Erwin Java &  Sean Webster

“JAVA|WEBSTER” is de naam van een nieuw album dat geschreven en geproduceerd is door Erwin Java en Sean Webster. Dit samenwerkingsverband is ontstaan nadat de 2 musici met elkaar klikten tijdens hun medewerking aan de theatervoorstelling “The sound of the Blues & Americana”.
Omdat deze tour vanwege de covid-epidemie een paar keer door lockdowns werd geteisterd besloten Java en Webster die periodes nuttig te gebruiken en sloegen aan het schrijven van nieuwe, eigen nummers

OVER ERWIN JAVA:
Gitarist Erwin Java (1956) heeft een waanzinnige staat van dienst. Hij maakte deel uit van onder andere White Honey, Herman Brood’s Wild Romance, King of the World en maar liefst 25 jaar van Cuby & the Blizzards. Vanaf 2015 tot en met 2022 was hij daarnaast ook de rode draad in de theatervoorstellingen van Johan Derksen. Java is in zijn lange loopbaan regelmatig op de Nederlandse TV te zien en te zien geweest.

OVER SEAN WEBSTER:
De uit Sheffield afkomstige vocalist/gitarist Sean Webster (1976) is gezegend met een karakteristieke rauwe stem en heeft een patent op melodieus, bluesy gitaarspel. Hij heeft in zijn loopbaan zowel in Europa als in de VS getourd. Zo verscheen hij onder meer op televisie in Austin (Texas) en deed diverse live-sessies voor de BBC Radio 2.
In Nederland verscheen hij ( met Erwin Java’s Travel Party) regelmatig in de TV-show Veronica Inside, was hij finalist in de talentenshow We Want More (2021) en finalist in de talentenshow Talent Scouts (2023).

Deel dit evenement